Omkring os

“Innovation is not born from the dream. Innovation is born from the struggle.”

Simon Sinek


Vi tilbyder innovative ydelser til både profit og non-profit organisationer, der har et ønske om at arbejde interkulturelt og tænke globalt ved at benytte sig af et globalt mindset for at påvirke de lokale aktiviteter. Med vores out -of- the -box mindset tilbyder vi at skabe kontakt til de afrikanske markeder, workshops omkring kultur/interkulturel forståelse og foredrag med det formål at inspirere til positiv forandring.

Kelvin SamKelvin Sam
Founder/ Daglig leder
+45 31 85 43 84 kelvin@samsconsult.dk

Kelvin Sam, som stiftede Samsconsult, har sin oprindelse i Afrika og har tidligere drevet virksomhed i både hjemlandet, Nigeria, og andre af Afrikas lande. Desuden har han handlet i Asien, studeret på både et dansk og et australsk universitet.

Kelvins tværkulturelle kompetencer er blevet testet og bevist efter et par år i Togo som forretningsdrivende og over 15 år i Danmark med uddannelse inden for kommunikation, kultur og innovation. Han har arbejdet med FBO (Faith-based organization) i mere end 10 år. Som leder for en FBO i Danmark har han været i stand til at opbygge en kulturel bro mellem etniske danskere og mennesker fra forskellige nationer. I dag står de som en stærk organisation i arbejdet mod et fælles mål.

Kelvins livserfaringer, multikulturelle og åndelige indsigt har givet ham en værdifuld læring og noget unikt, som gør, at han kan tænke divergent og stille anderledes spørgsmål og se nye forretningsmuligheder, som vil kunne gavne både Danmark og Afrika.

Teamet i Sams Consult har det ene mål, at deres erfaring, viden, indsigt, og netværk skal bruges til at skabe en social og finansiel værdi - både for danskere og afrikanere.

Vores mission

At bruge vores erfaring, viden, netværk og lokalt kendskab til at skabe muligheder, der giver danske virksomheder og organisationer den bedst mulige gode samarbejdsoplevelser i Afrika.

Vores vision

At bygge bro med vores interkulturelle kompetencer og netværk til gavn.